CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 954 benzinmotoros láncfűrész

53.2 cm3, 40 cm
Cikkszám:
HECHT954
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht benzinmotoros láncfűrészekHecht benzinmotoros láncfűrészek

Leírás

  • Benzines láncfűrész 53,2 cm3 lökettérfogattal.
  • 2,7 LE-s kétütemű motor.
  • A fűrészt egy 40 cm hosszú HECHT láncvezetővel és egy 0,325" / 1,5 mm-es lánccal szállítjuk, 66 láncszemmel. A lánc típusjelzése HECHT 25Q66E.
  • A lánc és a láncvezető kenését a vágás során automatikusan a fűrészbe integrált tartályból származó szivattyú biztosítja.
  • A lánc sebessége 21,8 m/s.
  • Nagy hangsúlyt fektettek a munkahelyi biztonságra. A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve, és a lánc átlagos leállítási ideje a maximális sebességről 0,1 s. Egy másik biztonsági elem a fő fogantyún egy pár fűrész indítóelem elhelyezése, amely jelentősen csökkenti a véletlen indítás kockázatát. A fűrész acél fogtámasszal van felszerelve, amely megfelelő használat esetén megakadályozza, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból a lánc beakadása esetén. A láncfűrész veszélyes eszköz, ezért munkavégzés közben kötelező védőfelszerelés használata.
 
Műszaki adatok:
Motor térfogata: 53,2 cm3
Teljesítmény SAE J1940 szerint: 2,7 LE
Láncvezető hossza: 40 cm
Láncosztás: 0,325" / 1,5 mm
Lánc sebessége: 21,8 m/s
A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.9 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló