CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 626 BOX ágaprító

2600 W, 11.7 kg, 50 l-es gyűjtődoboz
Egységár (darab):
Bruttó: 59.990 Ft
Nettó: 47.236 Ft
Cikkszám:
HECHT626BOX
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht ágaprítókHecht elektromos (230V) ágaprítók

Leírás

  • Az ágaprítót minden olyan kertben használhatja, ahol gyümölcsfák vagy díszfák vannak. Vágásukkor sok hulladék keletkezik, amely általában alkalmatlan a további kerti felhasználásra. A szokásos megoldás az, hogy elégetik, vagy elviszik egy szeméttelepre. Ezáltal értékes biológiai hulladékot veszítünk el, amely megfelelő feldolgozás után a tápanyagokat vissza tudja juttatni a talajba.
  • A HECHT 626 BOX egy praktikus aprítógép, melynek 2600 W-os motorja hajtja a késeket, amelyek gyorsan felaprítják az akár 45 mm átmérőjű ágakat is. Az apríték használható például talajtakaró keverékként fák, bokrok alá, ahol nem csak jól néz ki, de megakadályozza a talaj kiszáradását, a gyomok növekedését és javítja a talaj minőségét. Az így zúzott keverék tovább feldolgozható, például komposztálókban. Vegyszerek használata nélkül kiváló minőségű biológiai műtrágyát kap virágágyásaiba.
  • A keréknek és a mindössze 11.7 kg-os súlynak köszönhetően könnyedén szállíthatja bárhová, ahol szüksége van rá.
  • Egy praktikus, 50 literes törmelékgyűjtő dobozzal van felszerelve, amely szilárdan felfekszik az aprítógépre, és így tökéletesen felfogja az összes hulladékot.
  • Túlterhelés esetén elektromos védelemmel van ellátva.
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítmény: 2600 W
Az aprítható ágak max. átmérője: 4,5 cm
Gyűjtődoboz: kb. 50 liter
Gép méretei: 43 x 56 x 100 cm
Tömeg: 11,7 kg
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló