CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 5608 szénkefe nélküli robotfűnyíró (1 x 2.5 Ah Li-ion akkuval)

DC 20V, automata
Egységár (darab):
Bruttó: 179.990 Ft
Nettó: 141.724 Ft
Cikkszám:
HECHT5608
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht akkus robotfűnyírókHecht 20 V -os akkus robotfűnyírók

Leírás

 • akku: DC 20 V, 2.5 Ah
 • munkaszélesség: 18 cm
 • műanyag ház
 • max. munkaterület: 800 m2
 • vágási magasság: 20-60 mm
 • Bluetooth/App elérhető – Android, iOS
 • a dokkoló állomás tartozék
 • huzal: AWG 20 130 m / 0,8118 mm / 0,5176 mm2
 • 3 kés
 • elülső töltés
 • LED kijelző
 
Külön megrendelhető tartozék:
Védőtető (005612)
(Nem része a szállítási terjedelemnek!)
 
 
A robotfűnyíró munka nélkül nyírja le a füvet. A beállított időben rendszeresen elhagyja a dokkolót, és mindig tökéletesen nyírja a pázsitot. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően beállítja az utasításoknak megfelelően, elhelyezi a töltőállomást, és meghatározza azt a helyet, ahol kábellel működnie kell. Maga a telepítés nem vesz el több időt, mint a fűnyírás normál fűnyíróval, és így a munkája véget ér. A robotfűnyíró ezután rendszeresen kimegy a pázsitot gondozni meghatározott időpontokban. Amint a fűnyírórendszer azt észleli, hogy az akkumulátor energiája veszélyesen lecsökkent, a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. Feltöltés után folytatja a munkát. Esőérzékelővel felszerelt, megszakíthatja és késleltetheti a munkát, ha esik. Annak köszönhetően, hogy a robotfűnyíró gyakorlatilag naponta tud nyírni, a pázsit jobban fejlődik. Apró szárdarabok, amelyeket a robotfűnyíró levág, majd talajtakaróként működnek, és műtrágyaként szolgálnak. A nyírásból ugyanakkor nem keletkezik hulladék.

A robotfűnyírót PIN kód védi a lopás ellen. A tudta nélkül a robotfűnyírót nem lehet elindítani, így a tolvajok számára használhatatlan. A robotfűnyíró alatt teljesen elrejtett fej három pengével forog, ami veszélyes lehet a robotfűnyíró felemelésekor vagy felborulásakor. Ezért a gép érzékelőkkel van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a kések azonnal leálljanak, amikor a robotfűnyírót felemeli. Egyéb előre nem látható helyzetekre a robotfűnyíró felső burkolatán egy nagy gombbal van felszerelve, amellyel szintén bármikor azonnal leállítható. A vágási magasság 20-60 mm között állítható.

A robotfűnyíró szénkefe mentes motorral van felszerelve. A HECHT 5608 esetében a maximális ajánlott kaszálási terület legfeljebb 800 m2. A robotfűnyíró programozott időközönként indul nyírni, amit a felhasználó beállíthat úgy, hogy a robotfűnyíró ne zavarja őt a kertben.

A robotfűnyírót töltőtalppal, töltőforrással, akkumulátorral, 180 m-es kábellel a fűnyírási terület meghatározásához és az alap rögzítéséhez rögzítő csapokkal szállítjuk.

Figyelem:
A mellékelt határolókábel az adott hosszhoz optimalizált keresztmetszetű (átmérő 0.8118 mm, keresztmetszet 0.5176 mm2). Ezért a kábelt nem lehet önkényesen beállítani. A nyírt terület növeléséhez új kábelt kell használni, hogy az teljes hosszában megfeleljen a szükséges keresztmetszetnek, ellenkező esetben nem garantálható, hogy a kábel megbízhatóan továbbítja a robotfűnyíró vezérlőjelét. A robotfűnyíró ekkor kimozdulhat a meghatározott területről, vagy egyáltalán nem nyír.
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.73 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló