CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 5484 SX 5IN1 benzinmotoros önjáró fűnyíró

135 cm3, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 161.990 Ft
Nettó: 127.551 Ft
Cikkszám:
HECHT5484SX5IN1
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht benzinmotoros fűnyírókHecht benzinmotoros fűnyírók

Leírás

Ezt a nagyon közkedvelt 5 in 1, önjáró fűnyírót közepes és nagy kertekbe ajánljuk, maximum 1200 m2 terület rendszeres karbantartására. A fűnyíró robusztus háza minőségi acélból készült, és ellenálló komax felületkezelést kapott, ami biztosítja a gép hosszú élettartamát. A hozzá adott tartozékoknak köszönhetően szerszámok nélkül is könnyen átalakítható mulcsozóvá, vagy a gyűjtőkosár helyett oldalkidobóval is használható. A jól átgondolt vágókamra kialakításnak és a speciálisan formázott késeknek köszönhetően a fűnyírás eredménye tökéletes. A fűnyíró konstrukciója lehetővé teszi az EDGE CUTTING nyírást, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy közvetlenül a falak, kerítések mellett is levágja a füvet. A 60 literes gyűjtőkosár egy hosszú ergonomikus fogantyúval van ellátva, és rendelkezik még a kosár telítettségét jelző csappantyúval. A kitűnő levegőáramlásnak köszönhetően a gyűjtőkosár teljesen megtelik. A nagy kerekek futófelületének mintázata csúszásbiztos, ami biztosítja a könnyű mozgatást és manőverezést.
 
A termék előnyei:
  • A meghajtásról az 5 HP HECHT OHV motor gondoskodik, ami megbízhatóan hajtja meg a kést és a kerekeket. A zavartalan működést a minőségi GT Synchro hajtómű biztosítja, és minden kereke csapágyazott.
  • A fűnyíró menetsebességét kényelmesen a saját igényinek megfelelően tudja szabályozni, a sebesség 4 fokozatban állítható.
  • A teljes fűnyíró ergonomikus kialakítású, ezzel biztosítjuk a legkényelmesebb használatát és a kiváló fűnyírást.
  • A vágási magasság hét fokozatban állítható 25 és 75 mm közötti tartományban, ez biztosítja az optimális kihasználhatóságát minden kertben.
  • A puha markolatal ellátott kényelmes fogantyú magasságát egyszerűen hozzá lehet állítani a gép kezelőjének magasságához, hogy a munkavégzés a lehető legkényelmesebb legyen.
  • Természetesen a fogantyú egyszerűen összecsukható, amit nagyra fog értékelni szállításkor vagy tároláskor.
  • A hosszú fogantyúk kényelmesen használhatóak jobb- és balkezesek számára is.
Műszaki adatok:
Motor: HECHT OHV
Teljesítmény: 3.3 HP
Térfogat: 135 cm3
Munkaszélesség: 46 cm
Max. nyomaték: 7 Nm
Gyűjtőkosár: 60 l
Vágási magasság: 25 - 75 mm
Kerekek Ø (első/hátsó): 8 / 11"
Menetsebesség (kb): 3.6 km/h
4 sebességfokozat: 3 - 4,5 km/h
Kerekek: szabadalmaztatott design
Központi magasság-állítás
Mulcsozó betét
Ház: fém
Tömeg: 36.7 kg
 
EDGE CUTTING: kerítés és szegély melletti nyírás lehetősége
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 389.73 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló