CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 45 benzinmotoros láncfűrész

45 cm3, 40 cm, 5.4 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 47.990 Ft
Nettó: 37.787 Ft
Cikkszám:
HECHT45
Márka:
Hecht

Leírás

  • Kiváló ár-teljesítmény arányának köszönhetően a HECHT 45 láncfűrész kategóriája egyik legkelendőbb fűrészévé vált.
  • A meghajtáshoz megbízható, 45 cm3 lökettérfogatú, 2.7 LE maximális teljesítményű kétütemű motort használnak. A motor maximális fordulatszáma 10 800 fordulat percenként, a lánc sebessége 23.1 m/s. A láncvezető hossza 40 cm. Ezek a paraméterek a fűrészt könnyű és erőteljes segítővé teszik az otthoni és hobbifűrészek kategóriájában.
  • A fűrész üzemanyag-befecskendező szivattyúval és félautomata fojtószeleppel van felszerelve. Ezért az indítás nagyon egyszerű egy megfelelően beállított fűrésszel.
  • A fűrész ergonomikus kialakításához modern anyagokat, kiváló minőségű acélt, könnyű alumíniumötvözeteket és tartós műanyagokat használtak. Megfelelő kombinációjuk kiváló ellenállást, optimális egyensúlyt és a fűrész kis súlyát eredményezte.
  • A megfelelő alakú fogantyúk lehetővé teszik a fűrész biztonságos tartását minden munkahelyzetben.
  • A fűrész egy rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely maximálisan elnyomja a kellemetlen rezgések átvitelét a fogantyúra, amelyet az erős motor okoz. Ezért a kezet nem terhelik túlzottan a rezgések és sokkal kényelmesebb a munka.
  • Nagy hangsúlyt fektettek a munkahelyi biztonságra. A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve, és a lánc átlagos leállítási ideje a maximális sebességről 0,1 s. Egy másik biztonsági elem a fő fogantyún egy pár fűrész indítóelem elhelyezése, amely jelentősen csökkenti a véletlen indítás kockázatát.
  • A fűrész acél fogazott támasztékkal van felszerelve, amely megfelelő használat esetén megakadályozza, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból olyan ütések esetén, amelyeket például a lánc beakadása okoz a vágásba.
  • A fűrész egy 40 cm hosszú HECHT láncvezetővel és egy 0,325" / 1,5 mm-es 66 lengőkaros lánccal érkezik. A lánc típusjelzése HECHT 25Q66E. A lánc és a rúd kenését a vágás során automatikusan a fűrészbe integrált tartályból származó szivattyú biztosítja.
  • A láncfűrész veszélyes eszköz, ezért munkavégzés közben kötelező a védőfelszerelés használata!
 
Műszaki adatok:
Motor térfogat: 40 cm3
Teljesítmény SAE J1940 szerint: 2.1 kW / 2.7 LE
Tömeg: 5.4 kg (vágófelszerelés nélkül)
Láncvezető hossza: 40 cm
A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló