CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 3613 kerámia hősugárzó

2000 W
Cikkszám:
HECHT3613
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht hősugárzók

Leírás

Előnyök:
Ideális helyiségek és irodák fűtésére.
Teljesítményfelvétel 2000 W.
Fűtött terület 15-20 m2
Praktikus távirányítóval szállítjuk.
Szabadon állóként, a fűtőtest forgásának bekapcsolási lehetőségével.
Természetesen túlmelegedés ellen van hőbiztosíték.
A kerámia fűtőelemnek köszönhetően a fűtőtest azonnal felfűti a helyiséget.
 
Az elektromos fűtőtest minden háztartásban használható. Kényelmet biztosít a lakásokban, a normál fűtés kiegészítéseként, vagy a főfűtés tartalékaként. Hasonlóan használható nyaralókban, ahol például azonnal érkezés után gyors felfűtést biztosít, mielőtt tüzet gyújt a kandallóban vagy a kályhában.
A HECHT 3613 kerámia meleglevegős fűtőtest egy szabványos 230V / 50 Hz-es aljzatról működik, így bárhol használhatja, ahol csak lehetősége van a hálózatra csatlakoztatni. Teljesítménye két fokozatban állítható, 1000 W vagy 2000 W. Így például, ha csak enyhén akarjuk fűteni a helyiségeket, választhatunk alacsonyabb teljesítményt, amivel az áramfogyasztás is csökken. Ha gyorsan fel kell melegítenie a levegőt a helyiségben, állítson be nagyobb fokozatot, és a fűtési teljesítmény 6825 BTU. A fűtőberendezés 15-20 m2 területű helyiségek fűtésére ajánlott.
 
A kényelmes működést távirányító és áttekinthető kijelző biztosítja. A főkapcsoló bekapcsolása után a kijelző a helyiség aktuális hőmérsékletét mutatja. A fűtőtesten vagy a távirányítón található vezérlőgombokkal más funkciók is beállíthatók, amelyek a kijelzőn is jól láthatóak. A gombokkal kiválasztható a fűtőelem teljesítménye, be lehet kapcsolni a fűtőelem oszcillációját, mely során a fűtőtest felváltva forog oldalra és így a meleg levegő jobban eloszlik a helyiségben. Egy váltakozó forgatás ikon jelenik meg a kijelzőn, amikor az oszcilláció be van kapcsolva. A vezérlővel lehetőség van a helyiség kívánt hőmérsékletének kiválasztására 10 és 49°C között. A kívánt hőmérséklet beállítása közben ez a hőmérséklet jelenik meg a kijelzőn, de a termosztát beállítása után a kijelző néhány másodpercen belül visszakapcsol hőmérő üzemmódba, így állandó áttekintése van a helyiség aktuális hőmérsékletéről. A termosztát automatikusan be- és kikapcsolja a fűtést, hogy fenntartsa a beállított hőmérsékletet a helyiségben. Egy másik funkció az időzítő, amellyel beállítható, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki automatikusan a fűtés. Nagy figyelmet fordítottak a biztonságra. Fűtés közben a fűtőtestben lévő test magas hőmérsékletre melegszik fel, ezért kikapcsolása után a ventilátor egy ideig aktív marad, hogy a fűtőtestben biztonságos hőmérsékletre hűtse le a testet. A fűtőtest túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Például, ha valamilyen okból a szellőzőrácsok eltömődnek, és a fűtőelem belsejében a hőmérséklet a beállított biztonságos határérték fölé emelkedik, a fűtőberendezés automatikusan kikapcsol. A fűtőberendezés így megvédi magát a sérülésektől, és egyben tüzet is képes megelőzni. A biztonságos működést biztosító másik védelmi szint a helyzetérzékelő. Ha a berendezés valamilyen okból felborulna, automatikusan kikapcsol. Újra bekapcsol, ha a megfelelő pozícióba helyezi. A fűtőberendezés működése ezért csak akkor lehetséges, ha egyenesen áll az alapon. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy a felborult fűtőtest például a padlót, a szőnyegeket rongálja, vagy tüzet okozzon felborulás után.
A fűtőtest hátulján a kivehető szívórács alatt speciális habszűrő található, amely megakadályozza a szennyeződések beszívását. A szűrő könnyen eltávolítható és tisztítható.
 
Ez a termék csak jól szigetelt helyekre vagy alkalmi használatra alkalmas.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: hősugárzó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 386.73 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem