CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 1863 S 5IN1 elektromos háromkerekű önjáró fűnyíró

1800 W, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 159.990 Ft
Nettó: 125.976 Ft
Cikkszám:
HECHT1863S
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht fűnyírókHecht elektromos (230V) fűnyírók

Leírás

A HECHT 1863 S 3 kerekű elektromos önjáró fűnyíró. Az elektromos motor 1800 W teljesítményű. A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 46 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének az a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban. A füvet 60 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik. A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.

A termék előnyei:
  • 3 kerekű kialakításának köszönhetően munkavégzés közben egyszerűvé teszi a tereptárgyak kikerülését
  • A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék: Elég levenni a gyűjtőkosarat, a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket és a speciális késeknek köszönhetően a fűnyíró készen áll a mulcsozásra. A mulcsozás folyamán a fű finom darabokra van összevágva, amelyek szabadon lehullanak a fű gyökeréhez. A finom összevágásnak köszönhetően megtartják a talajban a nedvességet és természetesen táplálják a talajt. Ha az ékkel együtt felteszi az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudja vágni. Ez akkor előnyös, ha a levágott füvet nem szeretné összegyűjteni, és így a nagyra nőtt füvet is le tudja vágni.
  • A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti.
  • A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani.
  • A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit nagyra fog értékelni például a szállításkor vagy raktározáskor.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Munkaszélesség: 46 cm
Gyűjtőkosár: 60 l
Vágási magasság: 25-75 mm
Kerekek átmérője (első/hátsó): 8/11“
Menetsebessége (kb): 3.6 km/h
Ajánlott terület: 1000 m2
Központi magasság-állítás
Mulcsozó betét az árban
Kerekek: szabadalmaztatott design
Önjáró
Tömeg: 33 kg

A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.63 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló