CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 1845 elektromos fűnyíró

1800 W, 46 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 104.990 Ft
Nettó: 82.669 Ft
Cikkszám:
HECHT1845
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht fűnyírókHecht elektromos (230V) fűnyírók

Leírás

A HECHT 1845 nem önjáró elektromos fűnyíró, amit tartós fém házzal szereltünk fel, ami nem csak elég masszív, de kellően védi a gép használóját a kés által feldobott tárgyaktól. Az acél kések munkaszélessége 46 cm, amit 1800 W nagy forgatónyomatékú „TURBO” elektromos motor hajt meg. A vágási magasságot központilag, egyetlen kar segítségével lehet állítani 30 -75 mm tartományban. A masszív konstrukció ellenére a fűnyíró súlya csak 23,8 kg. Ezen paraméterek figyelembe vételével a fűnyírót maximum 1000 m2-nyi terület rendszeres gondozására ajánljuk. Az ilyen fűnyírók természetes tartozéka az összecsukható fogantyú. Nagy előnye továbbá, hogy a motor vezérlésének karja fogantyú teljes hosszában elérhető, ennek köszönhetően a fűnyírót egy kézzel is lehet irányítani, így a másik kezével például biztonságosan tudja a vezetéket irányítani. Természetesen a gép fel van szerelve biztonsági kapacsolóval és a vezeték feszülését megakadályozó füllel is.

A termék előnyei:
  • A nagy 60 literes gyűjtőkosár mechanikus telítettség jelzővel is el van látva.
  • A kosár hátsó részén van egy csappantyú, amit a levegő áramlása szabályoz.
  • A levegő áramlásának változásával, amit a kosár telítődése okoz, a csappantyú állása változik, így a gép kezelője állandóan visszajelzést kap a kosár telítettségéről.
  • „EDGE CUTTING” funkció: Az ügyesen kialakított háznak köszönhetően a falak és kerítések mellett a kések elérik a pázsit szélét.
  • Ez a fűnyíró „MULCSOZÓ” funkcióval is rendelkezik: A fűnyíró tartozékaként mulcsozó készletet is adunk, amivel eldugítja a gyűjtőkosárnál lévő kidobónyílást, és a speciálisan kialakított késeknek köszönhetően a gép a füvet nagyon apróra darabolja össze. Ez az apróra darabolt fű leesik a gyökerekhez, ahol természetes trágyaként viselkedik. Érdekes, hogy ez a réteg nem nyomja el e füvet, hanem ellenkezőleg, védi a nedvesség elpárolgásától, így segíti elő az egészséges növekedését.
  • Az elektromos hajtásnak köszönhetően a fűnyíró kezelése nagyon egyszerű.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1800 W
Munkaszélesség: 46 cm
Gyűjtőkosár: 60 l
Ajánlott terület: 1000 m2
Vágási magasság: 30-75 mm
Kerekek átmérője (első/hátsó): 8/11“
Ház: fém ház
Központi magasság-állítás
Mulcsozó betét az árban
Nagy teljesítményű, magas forgatónyomatékú „TURBO MOTOR“
Tömeg: 23.8 kg
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.9 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló