CS+Z KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák az esetleges beszállítás költségét!
 

Hecht 12 E hamuporszívó

800 W
Cikkszám:
HECHT12E
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht hamuporszívók

Leírás

Elektromos porszívódurva szennyeződések/hamu felszívására tűzhelyekről, kandallókról, grillsütőkről vagy tűzhelyekről. Továbbfejlesztett szűrőbetét mechanikus. Teljesítményfelvétel 800 W. Tartálytérfogat 12 l.
 
Műszaki adatok
Feszültség: 230 V | 50 Hz
Teljesítmény: 800 W
Tartály térfogata: 12 l
 

Előnyök:

  • Hatékony segítség hideg hamu, por és szennyeződések felszívásához kandallókból, kályhákból, műhelyekből és garázsokból.
  • Olyan rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a portartály belsejében lévő nem szövött szűrő egyszerű mechanikus tisztítását anélkül, hogy fel kellene nyitni a tartályt.
  • A szabványon felüli, 800 W-os motorteljesítmény biztosítja a durva szennyeződések tökéletes felszívását még a kevésbé hozzáférhető helyeken is.
  • A 12 literes tartály elegendő helyet biztosít még nagyobb mennyiségű szennyeződés felszívásához.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: hamuporszívó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
AEG termékek
Felhasználó
Termékajánló